Dag allemaal, vandaag is het weer tijd voor een handige tip. Ik ga het vandaag hebben over: GU10 LED. Tegenwoordig wil iedereen besparen hoe kan dat nou beter als op je energie? Ik gebruikte nooit LED lampen maar dankzij een goede vriendin van mij is hier verandering ingekomen. Ik vertelde haar dat mijn energierekeningen erg hoog waren. Zij vertelde mij toen meteen dat ik LED lampjes moest gaan gebruiken. Hiermee zouden de kosten een stuk lager worden en zou ik al snel geld besparen. Dit leek mij wel wat en daarom vroeg ik mijn vriendin waar ze de lampjes kocht. Ze vertelde me toen dat ze dit doet op de website van Lamp Direct en dat ik voor de GU10 LED moest gaan. Dit model geeft goed licht en je bespaart dankzij dit model een hoop geld. Ik ben toen meteen naar de website gegaan en ik heb de lampen toen meteen besteld. Ik moet nu alleen nog even wachten tot dat ze binnenkomen.

Blij met mijn aankopen!

Inmiddels heb ik de lampjes al binnen en kan ik jullie vertellen dat ik daar erg blij mee ben. Dankzij deze lampjes bespaar ik een hoop geld en dat merk ik nu al. Ik heb namelijk een app waarop ik kan zien wat ik dagelijks gebruik en de kosten zijn al snel flink omlaag gegaan.