Stijl- én slijtvaste regenlaarzen voor het kind

2Het leuke aan de regenlaarzen kind die ik vandaag in dit artikel zal bespreken, is het feit dat ze zowel stijlvast als slijtvast zijn – beide zeer goede eigenschappen. Stijlvast zijn deze rubberlaarsjes van Bergstein omdat ze werkelijk al jaren meegaan en nooit uitraken. Hele generaties zijn al opgegroeid op regenlaarsjes als deze en ze zijn dan ook zeer kenmerken voor de kleinsten onder ons. 

Combineer het nuttige met het aangename

16Daarnaast is het materiaal van deze regenlaarzen voor het kind zeer bijzonder. Aangezien het hier natuurrubber betreft is de pasvorm uitstekend en krijgen de kleintjes geen blaren op hun voeten. Bovendien is het materiaal heel duurzaam en gaat het niet slijten, hoezeer de kinderen er ook mee rondrennen en in ’t rond spetteren in regenplassen. Het materiaal is volledig waterproof en je hoeft dus niet te vrezen voor natte kindervoetjes.

17Het gezegde dat de kinderhand gauw gevuld is kent met deze regenlaarsjes dus nog een toevoeging, want ook een kindervoet is gauw gevuld! Ik geef dit soort regenlaarzen voor kinderen dikwijls cadeau, omdat ik het zelf ook van die aandoenlijke laarsjes vind en kinderen er immer dol van vreugde op reageren, ik de ouders er altijd blij mee maak met zoiets aan te komen zetten en omdat ik het een fijn idee vind het nuttige met het aangename te combineren. Kinderen geef ik liever niet gewoon speelgoed, zo gemakkelijk maak ik me er niet vanaf, maar geef ik vaak iets met een bijkomend doel. Zo prefereer ik kinderboeken voor de ontwikkeling en dit soort praktische cadeaus waar ook nog eens lol aan te beleven valt. En laten we wel wezen: dit soort laarzen staat niet meer in de kinderschoenen!