Schattige goedkope geboortekaartjes

Omdat ik binnenkort ook een baby krijg, begon ik na te denken over wat je allemaal moet doen en hoe het allemaal gaat. Bij een geboorte van een baby moet je aan heel veel dingen denken. Een van de leuke dingen om te doen is kijken voor geboortekaarten. Op een geboorte kaartje staan dingen over de baby zoals gewicht, lengte, informatie over bezoektijden en misschien ook wel een lief gedichtje. Het liefst goedkope geboortekaartjes, want je maakt al veel kosten met de andere dingen die allemaal komen kijken bij de geboorte van een baby. Natuurlijk wil je een geboortekaartje dat precies bij jou past, een kaartje hoe jij het wil. Mijn zus, die ondertussen al twee baby’s heeft gebruikte zelf de kissgeboortekaatjes.nl en dat beviel haar goed. Ze was heel tevreden en kreeg positieve reacties. Ook bij haar tweede baby gebruikte ze deze site.

Goedkoop eigen kaartje maken

Op deze website kan je jou eigen kaartje maken. Je kiest een lettertype naar keuze, je kan foto’s toevoegen, icoontjes toevoegen en nog veel meer. Dat heb ik dan ook gedaan. Bij jouw kaartjes kan je ook bijpassende enveloppen naar keuze kiezen. De prijs per kaartje is heel goedkoop, namelijk allemaal 1,50 per kaartje inclusief btw. Dus ken je iemand die een baby krijgt of ben je zelf zwanger? Dan is kissgeboortekaartjes.nl het voordeligst. Ik heb zelf namelijk ook kennis gemaakt met de kaartjes toen mijn ik een kaart van mijn zus kreeg. Ik vond de kaart zo leuk dat ik ook zo’n kaart ga maken!