Pennen bedrukken bij Maxpennen.nl

logo (6)Pennen bedrukken bij Maxpennen.nl: hoe werkt dat?

Bijna ieder bedrijf gebruikt bedrukte pennen als promotiemiddel. Dit komt niet alleen omdat bedrukte pennen voordelig zijn, maar ook omdat bedrukte pennen een groot bereik hebben. Ben jij ook van plan om pennen te laten bedrukken voor je bedrijf, maar weet je niet hoe dit moet? Lees dan in dit artikel welke stappen je moet volgen voor pennen bedrukken, een vorm van relatiegeschenk.

Stap 1: kies de juiste pen
De eerste stap van het proces van pennen bedrukken bij Maxpennen.nl bestaat uit het selecteren van de gewenste pen. Het aanbod van Maxpennen.nl is erg groot, dus keuze is er meer dan voldoende. Heb je een geschikte pen gevonden, dan ga je naar stap 2.

4540_4540_KC3314_06 co (1) 4540_4540_KC3314_06 co

Stap 2: het bestelproces
Als je een geschikte pen hebt gevonden en op deze pen hebt geklikt, start het bestelproces van de bedrukte pen. Zo geef je aan welke oplage je wil bestellen, welke kleur, hoe de pen bedrukt moet worden en welke schrijfkleur de pen moet hebben.

Stap 3: gegevens en logo invullen
Stap 3 bestaat uit het invullen van je gegevens en het uploaden van je logo. Heb je hier hulp bij nodig, dan kun je direct contact opnemen met een medewerker van Maxpennen.nl.

Stap 4: betaalwijze kiezen en drukproef ontvangen
De laatste stap van het bestellen van bedrukte pennen van Maxpennen.nl, bestaat uit het kiezen van een betaalwijze en het bevestigen van je bestelling voor een gratis drukproef. Heb je dit gedaan, dan is jouw bestelling voltooid.